Ανακοινώθηκε η υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/2020 για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού (επτά ατόμων) στη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (άρθρο 4 του Ν.4643/2019), διάρκειας 8 μηνών. Οι θέσεις αφορούν την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών για την έδρα της στη περιοχή της Χίου, στο Υποπρακτορείο Βολισσού, στο Υποπρακτορείο Οινουσσών και στο Υποπρακτορείο Ψαρών. Πιο συγκεκριμένα, οι θέσεις είναι :

  • 1 θέση ΔΕ Υπάλληλος Γραφείου (Διοικητικών Γραμματέων) στη πόλη της Χίου
  • 3 θέσεις ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων στη πόλη της Χίου
  • 1 θέση ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων στο Υποπρακτορείο Βολισσού
  • 1 θέση ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων στο Υποπρακτορείο Οινουσσών
  • 1 θέση ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων στο Υποπρακτορείο Ψαρών

Οι θέσεις είναι με εντοπιότητα για Χίο, Οινούσσες και Ψαρά.

Η μοριοδότηση προκύπτει από το χρόνο ανεργίας, το βαθμό πτυχίου, την εμπειρία, τα ανήλικα τέκνα και ειδικές περιπτώσεις όπως μονογονεική οικογένεια, τριτεκνία, πολυτενία και αναπηρία υποψηφίου ή συγγενών α’ βαθμού.

Σημειώνεται για το κριτήριο της ηλικίας ότι :

  • Οι υποψήφιοι/ες της ειδικότητας ΔΕ Υπάλληλος Γραφείου (Διοικητικών Γραμματέων) με κωδ. Θέσης 400 πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
  • Οι υποψήφιοι/ες της ειδικότητας ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων με κωδ. Θέσης 401, 402,403,404 πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 45 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΟΧ. (ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) και να την υποβάλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στην ακόλουθη διεύθυνση ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΙΟΥ, ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 43, Τ.Κ 82100 ΧΙΟΣ, απευθύνοντάς την υπόψη κ. ΑΜΠΑΝΟΥΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ (τηλ. επικοινωνίας 22710 44368), είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υποβολή αιτήσεων εως 31/12/2020.

Δείτε τη προκήρυξη αναλυτικά εδώ.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.