Καταχώρηση των Αγγελιών σας

Στο Chiosergasia.gr καταχωρούμε την αγγελία σας, είτε αφορά μία νέα θέση εργασίας στη Χίο, είτε ενοικίαση επαγγελματικού χώρου, είτε γενικότερα ενοικίαση ή πώληση ακινήτων. Ολες οι αγγελίες ελέγχονται και δημοσιεύονται από εμάς.

Θα πρέπει να διευκρινιστεί εξ' αρχής ότι το Chiosergasia προσφέρει απλώς το χώρο δημοσίευσης μιας αγγελίας και δεν ασκεί κανέναν έλεγχο για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, τις θέσεις εργασίας, τα ακίνητα ή για την τιμή που ζητείται γι΄ αυτά. Αντίστοιχα δε φέρει απολύτως καμία ευθύνη για την εξέλιξη μιας συνεργασίας ή εργασιακής σχέσης, την ενοικίαση ή αγοραπωλησία κάποιου ακινήτου, τις συναλλαγές μεταξύ των μερών και γενικά δεν λειτουργεί ως «ενδιάμεσος».

 

Κανόνες Δημοσίευσης Αγγελιών

  1. Δικαίωμα δημοσίευσης αγγελιών έχουν όλοι (ιδιώτες και επαγγελματίες).
  2. Οι αγγελίες δύναται να δημοσιευτούν δωρεάν είτε με premium προώθηση τους.
  3. Οι αγγελίες στέλνονται για δημοσίευση στο Chiosergasia.gr αποκλειστικά μέσω email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και δημοσιεύονται από εμάς, ώστε να ελέγχονται πρώτα και έπειτα να καταχωρούνται στη σωστή κατηγορία. Δεν λαμβάνουμε τηλεφωνικά αγγελίες!
  4. Αντίστοιχα για να αφαιρέσουμε μία αγγελία που έχει πετύχει τον σκοπό της και δεν ισχύει πια, μπορείτε να μας στέλνετε ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας μας την αγγελία που αφορά.
  5. Κάθε αγγελία που θέλετε να δημοσιεύσετε θα πρέπει να αναφέρει οπωσδήποτε τα κάτωθι:

Τίτλος και κείμενο Αγγελίας: Ο τίτλος της αγγελίας πρέπει να περιγράφει επακριβώς τον σκοπό/στόχο της αγγελίας, χωρίς περιττούς χαρακτήρες.  Στο κύριο μέρος της αγγελίας σας μπορείτε να την περιγράψετε με περισσότερες λεπτομέρειες. Σε κάθε περίπτωση απαγορεύονται οι συνδέσεις (links) με άλλες ιστοσελίδες.

Φωτογραφίες: Για τις αγγελίες σχετικά με ενοικίαση/ πώληση ακινήτων πρέπει να επισυναπτεί και μία σχετική (και καλής ανάλυσης) φωτογραφία του ακινήτου. Απαγορεύεται η χρήση λογοτύπων εταιρειών. Ο χρήστης αποδέχεται ότι κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα για τις φωτογραφίες που χρησιμοποιεί.

Στοιχεία επικοινωνίας

  1. Δεν επιτρέπονται τα κεφαλαία, η greeklish γραφή και η γραφή με συντομεύσεις τύπου «SMS» στις αγγελίες.


Κάθε αγγελία που δεν πληροί τα ανωτέρω δε θα δημοσιεύεται.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.