Με την έναρξη της συνεργασίας του Chiosergasia με τη πλατφόρμα Jooble, οι αγγελίες μας πλέον θα δημοσιεύονται αυτόματα και στο Jooble, μία απο τις μεγαλύτερες πλατφόρμες εύρεσης εργασίας στον κόσμο, η οποία λειτουργεί στην Ελλάδα και σε άλλες 70 χώρες του κόσμου.

Η αναζήτηση εργασίας άκομη πιο εύκολη με την πλατφόρμα Jooble

Τί είναι το Jooble;

Το Jooble είναι ένας παγκόσμιος ιστότοπος αναζήτησης εργασίας που χρησιμοποιείται καθημερινά από εκατομμύρια ανθρώπους. Το Jooble ιδρύθηκε το 2006 από δύο φοιτητές από την Ουκρανία Το 2008 η μηχανή αναζήτησης λειτούργησε στη Ρωσία, το Καζακστάν και τη Λευκορωσία. Από το 2010 η υπηρεσία ήταν διαθέσιμη σε 24 χώρες.

Σήμερα το Jooble λειτουργεί σε 71 χώρες και υποστηρίζει περισσότερες από 24 γλώσσες. Το Jooble βρίσκεται στους TOP-1000 ιστότοπους με τις περισσότερες επισκέψεις στον κόσμο και από τον Δεκέμβριο του 2019 είναι ο δεύτερος ιστότοπος αναζήτησης εργασίας με τις περισσότερες επισκέψεις με μέσο όρο 90 εκατομμύρια επισκέπτες ανά μήνα και περισσότερους από 950 εκατομμύρια επισκέπτες όλο το 2019.

Το επόμενο πρόγραμμα “Εξοικονομώ” θα τρέξει το προσεχές φθινόπωρο, με μια σειρά από σημαντικές αλλαγές σε σύγκριση με τα προγράμματα που προηγήθηκαν. Όπως αναμενόταν από σειρά ανακοινώσεων στελεχών του ΥΠΕΝ που προηγήθηκαν και έπειτα από την απαίτηση σύσσωμου του τεχνικού χώρου καταργήθηκε η σειρά προτεραιότητας ως κριτήριο επιτυχούς υποβολής της αίτησης και εισάγεται ένα σύστημα βαθμολογίας με συγκεκριμένα κριτήρια, ενώ καθιερώνεται λίστα επιλαχόντων. Επιπλέον, απαιτείται η έκδοση Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίου, η οποία και θα επιδοτείται.

Τα κριτήρια αξιολόγησης των αιτήσεων υπαγωγής και το ποσοστό συμμετοχής τους στην τελική βαθμολογία, θα είναι τα ακόλουθα:

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα Πρακτική άσκηση αποφοίτων νομικών σχολών για την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος δικηγόρου, το οποίο υλοποιείται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία με πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και εθνική χρηματοδότηση.

To πρόγραμμα της Lidl Ελλάς που συνδυάζει δουλειά και εκπαίδευση, εξειδίκευση στην Ελλάδα και το εξωτερικό και προοπτικές εξέλιξης χωρίς όρια. To Lidl UP είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα International Trainee της Lidl Ελλάς, που συνδυάζει δουλειά και εκπαίδευση, εξειδίκευση στην Ελλάδα και το εξωτερικό και προοπτικές εξέλιξης χωρίς όρια, με μισθό από 1.920€ από την πρώτη μέρα εκπαίδευσης.

Τη Δευτέρα, 5 Ιουλίου, θα ξεκινήσουν οι θερινές εκπτώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και η σχετική ανακοίνωση αναμένεται εντός της ημέρας. Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Αυγούστου και σύμφωνα με τη νομοθεσία τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν την πρώτη Κυριακή, κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων.

Υπενθυμίζεται, ότι οι θερινές εκπτώσεις, βάσει της νομοθεσίας, ξεκινούν τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου, όμως εφέτος λόγω της κατάστασης, το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων αποφασίζει την πρόωρη έναρξή τους σε μία προσπάθεια να τονωθεί η κίνηση.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.