Η κοινωνία του σήμερα έχω την εντύπωση πως θέλει όλοι οι άνθρωποι να ακολουθούν τον ίδιο δρόμο, επειδή φοβούνται τους ανθρώπους που θέλουν να είναι ο εαυτός τους και να ακολουθούν την καρδιά τους.

Τα περισσότερα παιδιά, κάτω από τις ιδιαίτερα επιβαρυντικές και ψυχοφθόρες πιέσεις των γονιών, ακολουθούν επαγγελματικούς δρόμους οι οποίοι δεν ήταν αυτοί που ήθελαν πραγματικά. Και έτσι, νέοι άνθρωποι με ταλέντα, όνειρα και επιθυμίες, πνίγουν την προσωπικότητά τους σε μία προσπάθεια να ικανοποιούν τους άλλους.

 «Ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις - Αντιμετώπιση της αδήλωτης εργασίας - Ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων - Επιτροπεία ασυνόδευτων ανηλίκων και άλλες διατάξεις»

1.Στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄, άρθρα 5 έως 8, περιλαμβάνονται διατάξεις για την ΑΔΗΛΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

Από τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως τη Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018. Είναι μία ευκαιρία για τους καταναλωτές ώστε να αγοράσουν σε μειωμένες τιμές και να στηρίξουν τη τοπική αγορά και οικονομία.

Στη περίοδο των εκπτώσεων, οι επιχειρήσεις αναγράφουν την αρχική τιμή και την τελική τιμή των αγαθών που πωλούνται μετά την έκπτωση, ενώ δύναται να αναγράφουν και το ποσοστό της έκπτωσης.

Εξι στους δέκα εργοδότες στην Ελλάδα δυσκολεύονται να βρουν το κατάλληλο προσωπικό, σύμφωνα με τα ευρήματα της Ετήσιας Διεθνούς Έρευνας Έλλειψης Ταλέντου της ManpowerGroup για το 2018.

Το ποσοστό αυτό (61%) αποτελεί το υψηλότερο ποσοστό που καταγράφεται στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια διεξαγωγής της έρευνας στη χώρα μας, ενώ βρίσκεται 16 μονάδες πάνω από τον παγκόσμιο μέσο όρο (45%).

Αρκετές φορές ένα βιογραφικό με καλές σπουδές και την απαραίτητη εμπειρία δεν είναι από μόνο του αρκετό ώστε να πείσει τον υποψήφιο εργοδότη να τον καλέσει σε συνέντευξη. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, ο μέσος εργοδότης ή υπεύθυνος του τμήματος ανθρωπίνων πόρων αφιερώνει κατά μέσο όρο μόλις 6 δευτερόλεπτα σε κάθε βιογραφικό που λαμβάνει, μέχρι να αποφασίσει αν τον ενδιαφέρει ή όχι.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.