Για το νέο σχολικό έτος 2021-22 στην ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Χίου του ΟΑΕΔ θα λειτουργήσουν οι ειδικότητες :

  • Μαγειρικής Τέχνης.
  • Τεχνίτες Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών.
  • Τεχνίτες Ηλεκτρολογικών Εργασιών.
  • Τεχνίτες Θερμικών & Υδραυλικών Εγκαταστάσεων.
  • Κομμωτικής Τέχνης

Δικαίωμα εγγραφής στην Α΄ τάξη έχουν, νέοι και νέες οι οποίοι:

Α) Κατέχουν απολυτήριο τουλάχιστον Γυμνασίου ή άλλο ισότιμο ή ανώτερο τίτλο σπουδών.

Β) Έχουν γεννηθεί τα έτη 1998 έως 2006.

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης και βελτίωσης των ψηφιακών υπηρεσιών που προσφέρει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή τους, από σήμερα ο ΟΑΕΔ συμμετέχει στην ενιαία κυβερνητική υπηρεσία εξυπηρέτησης πολιτών support.gov.gr

Μέσω της νέας υπηρεσίας, οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) αιτήματα υποστήριξης και μετά από την επεξεργασία των αιτημάτων από τον ΟΑΕΔ, οι πολίτες θα παραλαμβάνουν τις απαντήσεις τους στο ενιαίο αποθετήριο απαντήσεων. Συγκεκριμένα, οι αρχικά προσφερόμενες υπηρεσίες αφορούν θέματα σχετικά με:

Το επόμενο πρόγραμμα “Εξοικονομώ” θα τρέξει το προσεχές φθινόπωρο, με μια σειρά από σημαντικές αλλαγές σε σύγκριση με τα προγράμματα που προηγήθηκαν. Όπως αναμενόταν από σειρά ανακοινώσεων στελεχών του ΥΠΕΝ που προηγήθηκαν και έπειτα από την απαίτηση σύσσωμου του τεχνικού χώρου καταργήθηκε η σειρά προτεραιότητας ως κριτήριο επιτυχούς υποβολής της αίτησης και εισάγεται ένα σύστημα βαθμολογίας με συγκεκριμένα κριτήρια, ενώ καθιερώνεται λίστα επιλαχόντων. Επιπλέον, απαιτείται η έκδοση Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίου, η οποία και θα επιδοτείται.

Τα κριτήρια αξιολόγησης των αιτήσεων υπαγωγής και το ποσοστό συμμετοχής τους στην τελική βαθμολογία, θα είναι τα ακόλουθα:

Με την έναρξη της συνεργασίας του Chiosergasia με τη πλατφόρμα Jooble, οι αγγελίες μας πλέον θα δημοσιεύονται αυτόματα και στο Jooble, μία απο τις μεγαλύτερες πλατφόρμες εύρεσης εργασίας στον κόσμο, η οποία λειτουργεί στην Ελλάδα και σε άλλες 70 χώρες του κόσμου.

Η αναζήτηση εργασίας άκομη πιο εύκολη με την πλατφόρμα Jooble

Τί είναι το Jooble;

To πρόγραμμα της Lidl Ελλάς που συνδυάζει δουλειά και εκπαίδευση, εξειδίκευση στην Ελλάδα και το εξωτερικό και προοπτικές εξέλιξης χωρίς όρια. To Lidl UP είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα International Trainee της Lidl Ελλάς, που συνδυάζει δουλειά και εκπαίδευση, εξειδίκευση στην Ελλάδα και το εξωτερικό και προοπτικές εξέλιξης χωρίς όρια, με μισθό από 1.920€ από την πρώτη μέρα εκπαίδευσης.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.