Διαφημιστείτε στο www.chiosergasia.gr και προβάλετε την επιχείρησή σας ή τα επιχειρηματικά σας νέα ή προωθείστε τις προσφορές σας, στοχευμένα, σε περισσότερους από 5.000 μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως!

Το site διαθέτει θέσεις για online διαφήμιση με βάση τα πρότυπα του IAB και μπορεί να φιλοξενήσει οποιασδήποτε μορφής Banner (απλό ή Rich Media) καθώς και διαφημίσεις κειμένου (text Ads).

Η προώθηση των προσφορών σας μπορεί να γίνει μέσω Banner ή συνδυαστικά με άρθρο, αξιοποιώντας παράλληλα τη Facebook Page του Chiosergasia που έχει μεγάλη απήχηση σε κάθε δημοσίευση της. Οι προσφορές μπορούν να αφορούν : α) εκπτώσεις σε ανέργους, β) ενημέρωση για το ποσοστό έκπτωσης σε περιόδους εκπτώσεων, γ) κάποιο combo πακέτο συνδυαστικών προιόντων με έκπτωση στο σύνολο ή δ) προσφορές/ εκπτώσεις που θα ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα και για συγκεκριμένα προιόντα.

 

Απαραίτητες Προϋποθέσεις Δημοσίευσης της Διαφήμισης σας

  • Να είναι καλαίσθητη και σύμφωνη με τις προδιαγραφές που περιγράφονται εδώ.
  • Να μην παρουσιάζει έντονη κίνηση ή εναλλαγή χρωμάτων, για την ασφάλεια των χρηστών με επιληψία.
  • Να έχει διαστάσεις 300X250 (οι πλάγιες θέσεις) ή 300X200 (οι κάτω θέσεις, πάνω από το Footer της ιστοσελίδας) ή 970x250 που είναι για τα μεγάλα Banners στην αρχική και στις υπόλοιπες σελίδες (πχ Αγγελίες Εργασίας, Δικαιολογητικά κλπ).
  • Τα Banners μπορούν να μας δοθούν έτοιμα, σύμφωνα με τις παραπάνω προυποθέσεις, ή διαφορετικά να τα σχεδιάσουμε οι ίδιοι, σε τιμή προσφοράς (λόγω του πακέτου προβολής) μόνο με 5 ευρώ!

 

Οφέλη Διαφήμισης στο Chiosergasia

Στοχευμένη διαφήμιση. Το Chiosergasia ενημερώνει καθημερινά για τις θέσεις εργασίας στη Χίο, τα προγράμματα επιδοτήσεων και ΟΑΕΔ, τις προκηρύξεις του Δημοσίου κλπ, ενώ έχει συγκεντρώσει πλούσιο πληροφοριακό υλικό για τα εργασιακά θέματα, για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται στις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις αλλά και ότι πρέπει να γνωρίζει ένας άνεργος σχετικά με το βιογραφικό του και τη διαδικασία των συνεντεύξεων. Στόχος μας εξαρχής ήταν να έχουμε μία συγκεκριμένη ταυτότητα, απευθυνόμενοι σε ένα κοινό με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ανάγκες και προτεραιότητες. Το target group στο οποίο απευθύνεται το Chiosergasia είναι μεγάλο και δυναμικό, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θεματολογία της ιστοσελίδας.

Λεπτομερείς αναφορές - Μετρήσιμα αποτελέσματα. Αναθέτοντας τη διαφήμισή σας στο chiosergasia.gr θα μπορείτε να ελέγχετε και να ενημερώνεστε για την απόδοση των banners σας μέσω των επίσημων στοιχείων επισκεψιμότητας, όχι μόνο της ιστοσελίδας γενικά, αλλά πόσοι είδαν το διαφημιστικό banner και αν υπάρχει υπερσύνδεσμος στην ιστοσελίδα σας ή σε Facebook page σας, πόσοι κλίκαραν σε αυτό, αναζητώντας περισσότερες λεπτομέρειες.

Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη για τη βελτιστοποίηση της προβολής σας online.

 

Ζητήστε μας προσφορά

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη διαφήμισή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά (6985757481), είτε αποστέλλοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.