Ο Δήμος Χίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ), συνολικά ογδόντα (80) ατόμων ειδικότητας ΥΕ Καθαριστές-στριες σχολικών μονάδων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Χίου.

Χρόνος απασχόλησης: Διδακτικό έτος 2021-22

Μερικής απασχόλησης : 48 άτομα
Πλήρους απασχόλησης : 32 άτομα

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την  αίτηση με αριθμό 64836/10.8.2021 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή εκατόν πενήντα (150) ιδιωτών πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Πυροσβεστική Ακαδημία για το ακαδημαϊκό έτος 2021 – 2022, ως πυροσβεστικό προσωπικό Ειδικών Καθηκόντων.

Το Πυροσβεστικό Σώμα προκηρύσσει διαγωνισμό για την εισαγωγή ιδιωτών, στη Σχολή Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών -Στελεχών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2021 – 2022, οι οποίοι είναι κάτοχοι πτυχίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι.), προκειμένου να καλυφθούν ισάριθμες κενές οργανικές θέσεις.

Προκήρυξη ΜΑ 1/2020 για την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Ανακοινώθηκε η πρόσληψη συνολικά τριακοσίων εβδομήντα (370) ατόμων, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, με διάρκεια τρία (3) έτη και δυνατότητα παράτασης για επιπλέον τρία (3) έτη, για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, με χρηματοδότηση από τον τακτικό προϋπολογισμό του Υπουργείου, ως κατωτέρω:

 • Α΄ Κατηγορία - Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), διακόσιες δεκαεπτά (217) θέσεις.
 • Β΄ Κατηγορία - Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), εξήντα έξι (66) θέσεις.
 • Γ΄ Κατηγορία - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), ογδόντα επτά (87) θέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική) στη διεύθυνση https :// applications. migration. gov. gr με χρήση των προσωπικών κωδικών TaxisNet ή με την εγγραφή τους ως χρήστες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου διατίθεται η αίτηση.

Ανακοινώθηκε η υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/2020 για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού (επτά ατόμων) στη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (άρθρο 4 του Ν.4643/2019), διάρκειας 8 μηνών. Οι θέσεις αφορούν την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών για την έδρα της στη περιοχή της Χίου, στο Υποπρακτορείο Βολισσού, στο Υποπρακτορείο Οινουσσών και στο Υποπρακτορείο Ψαρών. Πιο συγκεκριμένα, οι θέσεις είναι :

 • 1 θέση ΔΕ Υπάλληλος Γραφείου (Διοικητικών Γραμματέων) στη πόλη της Χίου
 • 3 θέσεις ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων στη πόλη της Χίου
 • 1 θέση ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων στο Υποπρακτορείο Βολισσού
 • 1 θέση ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων στο Υποπρακτορείο Οινουσσών
 • 1 θέση ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων στο Υποπρακτορείο Ψαρών

Δημοσιεύτηκε η Προκήρυξη 6Κ/2020 για πλήρωση με σειρά προτεραιότητας  1.209 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Για τη Χίο, προβλέπονται οι παρακάτω θέσεις (όλες οι θέσεις είναι με εντοπιότητα):

 • 5 θέσεις ΤΕ Νοσηλευτικής (2 με το κριτήριο της πολυτεκνίας, 1 με το κριτήριο της τριτεκνίας, 1 για ΑΜΕΑ με ποσοστό 50% & άνω και 1 για ΑΜΕΑ με ποσοστό 67% & άνω)
 • 1 θέση ΔΕ Βοηθού Νοσηλευτικής (Γενική θέση)
 • 1 θέση ΔΕ Τεχνικού Ειδικότητας Υδραυλικών
 • 2 θέσεις ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού ειδικότητας Μεταφορέων Ασθενών (Γενικές θέσεις)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.