Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή εκατόν πενήντα (150) ιδιωτών πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Πυροσβεστική Ακαδημία για το ακαδημαϊκό έτος 2021 – 2022, ως πυροσβεστικό προσωπικό Ειδικών Καθηκόντων.

Το Πυροσβεστικό Σώμα προκηρύσσει διαγωνισμό για την εισαγωγή ιδιωτών, στη Σχολή Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών -Στελεχών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2021 – 2022, οι οποίοι είναι κάτοχοι πτυχίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι.), προκειμένου να καλυφθούν ισάριθμες κενές οργανικές θέσεις.

Ανακοινώθηκε η υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/2020 για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού (επτά ατόμων) στη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (άρθρο 4 του Ν.4643/2019), διάρκειας 8 μηνών. Οι θέσεις αφορούν την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών για την έδρα της στη περιοχή της Χίου, στο Υποπρακτορείο Βολισσού, στο Υποπρακτορείο Οινουσσών και στο Υποπρακτορείο Ψαρών. Πιο συγκεκριμένα, οι θέσεις είναι :

 • 1 θέση ΔΕ Υπάλληλος Γραφείου (Διοικητικών Γραμματέων) στη πόλη της Χίου
 • 3 θέσεις ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων στη πόλη της Χίου
 • 1 θέση ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων στο Υποπρακτορείο Βολισσού
 • 1 θέση ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων στο Υποπρακτορείο Οινουσσών
 • 1 θέση ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων στο Υποπρακτορείο Ψαρών

Οι θέσεις είναι με εντοπιότητα για Χίο, Οινούσσες και Ψαρά.

Η μοριοδότηση προκύπτει από το χρόνο ανεργίας, το βαθμό πτυχίου, την εμπειρία, τα ανήλικα τέκνα και ειδικές περιπτώσεις όπως μονογονεική οικογένεια, τριτεκνία, πολυτενία και αναπηρία υποψηφίου ή συγγενών α’ βαθμού.

Σημειώνεται για το κριτήριο της ηλικίας ότι :

 • Οι υποψήφιοι/ες της ειδικότητας ΔΕ Υπάλληλος Γραφείου (Διοικητικών Γραμματέων) με κωδ. Θέσης 400 πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
 • Οι υποψήφιοι/ες της ειδικότητας ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων με κωδ. Θέσης 401, 402,403,404 πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 45 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΟΧ. (ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) και να την υποβάλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στην ακόλουθη διεύθυνση ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΙΟΥ, ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 43, Τ.Κ 82100 ΧΙΟΣ, απευθύνοντάς την υπόψη κ. ΑΜΠΑΝΟΥΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ (τηλ. επικοινωνίας 22710 44368), είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υποβολή αιτήσεων εως 31/12/2020.

Δείτε τη προκήρυξη αναλυτικά εδώ.

Δημοσιεύτηκε η Προκήρυξη 6Κ/2020 για πλήρωση με σειρά προτεραιότητας  1.209 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Για τη Χίο, προβλέπονται οι παρακάτω θέσεις (όλες οι θέσεις είναι με εντοπιότητα):

 • 5 θέσεις ΤΕ Νοσηλευτικής (2 με το κριτήριο της πολυτεκνίας, 1 με το κριτήριο της τριτεκνίας, 1 για ΑΜΕΑ με ποσοστό 50% & άνω και 1 για ΑΜΕΑ με ποσοστό 67% & άνω)
 • 1 θέση ΔΕ Βοηθού Νοσηλευτικής (Γενική θέση)
 • 1 θέση ΔΕ Τεχνικού Ειδικότητας Υδραυλικών
 • 2 θέσεις ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού ειδικότητας Μεταφορέων Ασθενών (Γενικές θέσεις)

Προκήρυξη ΜΑ 1/2020 για την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Ανακοινώθηκε η πρόσληψη συνολικά τριακοσίων εβδομήντα (370) ατόμων, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, με διάρκεια τρία (3) έτη και δυνατότητα παράτασης για επιπλέον τρία (3) έτη, για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, με χρηματοδότηση από τον τακτικό προϋπολογισμό του Υπουργείου, ως κατωτέρω:

 • Α΄ Κατηγορία - Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), διακόσιες δεκαεπτά (217) θέσεις.
 • Β΄ Κατηγορία - Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), εξήντα έξι (66) θέσεις.
 • Γ΄ Κατηγορία - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), ογδόντα επτά (87) θέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική) στη διεύθυνση https :// applications. migration. gov. gr με χρήση των προσωπικών κωδικών TaxisNet ή με την εγγραφή τους ως χρήστες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου διατίθεται η αίτηση.

Διαγωνισμό πρόσληψης ιδιωτών (ανδρών - γυναικών) στην Ελληνική Αστυνομία ως συνοριακών φυλάκων ορισμένου χρόνου σε Περιφερειακές Ενότητες και νησιά του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου προκήρυξε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, με σκοπό την κάλυψη των θέσεων της πρώτης προκήρυξης (υπ’ αριθ. 6000/2/6453-λζ’ από 07-02-2020, με Α.Δ.Α.: ΧΤ2946ΜΣΛΒ-Ε13) που δεν καλύφθηκαν.

Με τη δεύτερη αυτή προκήρυξη ο αριθμός των υποψηφίων που θα προσληφθούν καθορίζεται σε 266. Ειδικότερα, ο αριθμός των συνοριοφυλάκων ανά Περιφερειακή Ενότητα ή νησί καθορίζεται ως εξής:

 • Π.Ε. Σάμου: 98 θέσεις
 • Π.Ε. Χίου: 62 θέσεις
 • Π.Ε. Κω: 46 θέσεις
 • Νήσος Λέρος: 43 θέσεις
 • Νήσος Σύμη: 10 θέσεις
 • Νήσος Κάλυμνος: Μία θέση
 • Νήσος Μεγίστη: Έξι θέσεις.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.