Ανακοινώθηκε η πρόσληψη µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά δεκαοκτώ (18) ατόµων για την αντιµετώπιση κατεπειγουσών αναγκών, λόγω εµφάνισης και διασποράς του κορωνοϊου COVID-19, σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Για τη Χίο προβλέπονται οι παρακάτω θέσεις:

  • 1 ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών
  • 1 ΤΕ Δομικών Έργων/ Πολιτικών Μηχανικών
  • 1 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων
  • 1 ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων
  • 1 ΠΕ Κοινωνιολόγων

Η απασχόληση αφορά το χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως τις 13-9-2020.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και την υπεύθυνη δήλωση τους, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά (σε μορφή αρχείου pdf), αποκλειστικά ηλεκτρονικά, εντός προθεσμίας πέντε [5] ημερών, (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο πρόγραμμα “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” (1/6/2020), στους κατά τόπους πίνακες Ανακοινώσεων των Περιφερειακών Ενοτήτων και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Χίου (κωδ. θέσεων 107, 108, 109, 110, 111), οι αιτήσεις υποβάλλονται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Τμήματος Προσωπικού της Διεύθυνσης Διοικητικού Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Χίου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε αναλυτικά τη προκήρυξη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τα γενικά προσόντα πρόσληψης, εδώ.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.