Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε συμβουλευτικές πληροφορίες – υπηρεσίες για όλα τα θέματα που αφορούν στην ορθή συμπλήρωση των αιτήσεων του ΑΣΕΠ, του ΟΑΕΔ ή των ΣΟΧ (συμβάσεις ορισμένου χρόνου). Η σημαντικότερη διαδικασία σε μια προκήρυξη είναι η συμπλήρωση της αίτησης, η χρονοβόρα και περίπλοκη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης απαιτεί εμπειρία και μεγάλη προσοχή, διότι, μια μικρή παράλειψη στην αίτηση σημαίνει αποκλεισμό από την διαδικασία πρόσληψης έστω και αν κατέχετε τα απαραίτητα προσόντα διορισμού.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία για τις αιτήσεις του ΑΣΕΠ, περίπου το 12% των αιτήσεων απορρίπτεται λόγω λαθών στην αίτηση! Μερικά από αυτά τα λάθη είναι : η ανυπόγραφη αίτηση, η παράλειψη συμπλήρωσης των απαραίτητων κωδικών πρόσθετων προσόντων (πχ. 001, 002, 010 κτλ), λάθη στον υπολογισμό της εμπειρίας και η παράλειψη προσκόμισης των απαραίτητων δικαιολογητικών που αποδεικνύουν τα προσόντα.

Με την εμπειρία μας πάνω σε θέματα που αφορούν την διεκπεραίωση των αιτήσεων τέτοιων προκηρύξεων (ΑΣΕΠ, ΟΑΕΔ, ΣΟΧ) σας παρέχουμε συμβουλές για την ορθή συμπλήρωση της αίτησης ή μπορούμε ακόμη και να αναλάβουμε την πλήρη μηχανογραφημένη συμπλήρωση της αίτησης σας και να σας την αποστείλουμε έτοιμη! Ολα αυτά με πολύ μικρό κόστος, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να την υπογράψετε και να την αποστείλετε στον ΑΣΕΠ.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.