Ένα ολοκληρωμένο βιογραφικό αποτελεί το πρώτο και πιο ουσιαστικό βήμα που πρέπει να ακολουθήσει ο υποψήφιος προκειμένου να αποκτήσει πλεονέκτημα για το στάδιο της συνέντευξης. Είναι στην ουσία μια παρουσίαση της εκπαίδευσης, των γνώσεων, των ικανοτήτων και της εργασιακής εμπειρίας του υποψηφίου. Για έναν εργοδότη, είναι η πρώτη εικόνα που αποκομίζει για τον υποψήφιο. Ένα βιογραφικό, το οποίο δεν έχει συνταχθεί ή γραφτεί καλά, στα μάτια του εργοδότη, μπορεί να υποβαθμίσει ακόμα και τα πλεονεκτήματα του υποψηφίου. Συνεπώς έχει μεγάλη σημασία όχι μόνο η δομή και η φόρμα που χρησιμοποιείται, αλλά και οι λέξεις που χρησιμοποιούνται, τα ρήματα, οι εκφράσεις, οι τίτλοι, το πώς θα περιγραφούν τα καθήκοντα κλπ.

Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι που διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα αλλά υστερούν στην παρουσίαση του βιογραφικού τους με αποτέλεσμα να αδυνατούν να προχωρήσουν στο στάδιο της συνέντευξης. Για το λόγο αυτό αναλαμβάνουμε τη καθοδήγηση των υποψηφίων στην αναζήτηση εργασίας από την δημιουργία του βιογραφικού τους έως και την προετοιμασία για συνέντευξη.

Η σύνταξη του βιογραφικού σας χρειάζεται χρόνο και γνώσεις για τη συγγραφή του. Εάν δε διαθέτετε κάτι από τα δύο ή εάν θεωρείτε ότι το υπάρχον βιογραφικό σας είναι ο λόγος που δε σας καλούν σε συνεντεύξεις, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε σε μας. Θα φροντίσουμε να συντάξουμε το βιογραφικό σας με τη χρήση των κατάλληλων προτύπων, που οι ίδιοι έχουμε αναπτύξει ενώ θα φροντίσουμε το βιογραφικό σας να διακριθεί για την αρτιότητα δομής και εμφάνισής του. Λαμβάνοντας υπόψη τους στόχους σας και το επαγγελματικό προφίλ σας, χρησιμοποιούμε το κατάλληλο πρότυπο. Η διαδικασία της υπηρεσίας σύνταξης βιογραφικού περιλαμβάνει τα εξής 2 βήματα:

  • Μας στέλνετε το βιογραφικό σας, με email, ενώ πραγματοποιείται μία συνάντηση ώστε να διαμορφώσουμε την εικόνα για το επαγγελματικό σας προφίλ και τους στόχους σας.
  • Τέλος, συντάσσουμε το βιογραφικό σας, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο πρότυπο που ταιριάζει στο επαγγελματικό σας προφίλ και σας το αποστέλλουμε πίσω, μέσω email.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.