Πωλείται κανούργια επιχείρηση με χρήση καφέ – snack bar επί της Λεωφόρου Αιγαίου (προκυμαία). Δεν τέθηκε σε λειτουργία λόγω εσπευσμένης αναχώρησης του ιδιοκτήτη από τη Χίο για προσωπικούς λόγους.

Η επιχείρηση στεγάζεται σε διώροφο γωνιακό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος συνολικής επιφανείας 95 τμ. Το ισόγειο έχει εμβαδόν 70 τμ και περιλαμβάνει το χώρο του bar, ένα wc με προθάλαμο και σάλα χωρητικότητας 23 θέσεων. Στον όροφο επιφανείας 25τμ η επιχείρηση διαθέτει αποθήκη και σάλα χωρητικότητας 35 θέσεων με θέα στο λιμάνι της Χίου. Οι χώροι είναι κλιματιζόμενοι, φρεσκοβαμμένοι, φωτεινοί, με δάπεδα από πλακάκι, ψευδοροφές και κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια.

Είναι πλήρως εξοπλισμένοι και διακοσμημένοι σύμφωνα με την επωνυμία της επιχείρησης «blue bottle», αλλά με μικρό κόστος υπάρχει η δυνατότητα τροποποιήσεων σύμφωνα με τις επιθυμίες του νέου ιδιοκτήτη. Το Bar είναι ευρύχωρο, λειτουργικό, σύμφωνο με τις νέες προδιαγραφές και φυσικά πλήρως εξοπλισμένο με ολοκαίνουργιο εξοπλισμό (ψυγεία, καταψύκτη, παγομηχανή 140kgr, φουρνάκι, διπλή τοστιέρα, μύλο καφέ, πιάτα, ποτήρια κλπ). Επίσης διαθέτει δική του ιδιόκτητη espressoμηχανή με τρία (3) boiler. Έχει τριφασικό ρεύμα και αντίστροφη όσμωση νερού 4,5 τόνων.

Αποτελεί μια πλήρως εξοπλισμένη επιχείρηση καφέ – bar πάνω στο λιμάνι της Χίου, που μπορεί να λειτουργήσει άμεσα, χωρίς πολύμηνες καθυστερήσεις (αδειοδότηση).

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το μεσιτικό γραφείο Property Deal - 6937032451.

Αγγελίες - Πωλήσεις Επιχειρήσεων

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.