Το e-food είναι πλέον και στη Χίο και έρχεται με σεβασμό και επαγγελματισμό προς τα καταστήματα εστίασης! Πρωταρχικός στόχος του e-food είναι όσοι γνωρίζουν και έχουν χρησιμοποιήσει το e-food να μπορούν να παραγγέλνουν από αυτό και στα νησιά του Βορείου Αιγαίου αλλά και όσοι δεν έχει τύχει να παραγγείλουν, να μπορέσουν να δοκιμάσουν την εμπειρία online παραγγελίας μέσω του e-food και να γνωρίσουν τις δυνατότητες που προσφέρει.

Αυτή τη στιγμή το E-food είναι το μεγαλύτερο site online food delivery στην Ελλάδα: εκτελεί 1.500.000 παραγγελίες το μήνα, γεγονός που το τοποθετεί στα κορυφαία sites στο ευρύτερο πεδίο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Η διαδικασία της παραγγελίας είναι πολύ απλή: μέσα από τον υπολογιστή ή την εφαρμογή για κινητά και tablets, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει κάποιο από τα περίπου 6.000 καταστήματα σε περισσότερες από 50 πόλεις, με τα οποία συνεργάζεται η εταιρεία.

Από την στιγμή που θα εισάγει τη διεύθυνσή του, ενημερώνεται για τα καταστήματα από τα οποία μπορεί να παραγγείλει το φαγητό του. Ταυτόχρονα, υπάρχουν τριάντα διαφορετικές κουζίνες από τις οποίες μπορεί να επιλέξει, ενώ ενημερώνεται και για τις τρέχουσες προσφορές.

Μόλις γίνει η παραγγελία, ενημερώνεται το εστιατόριο, το οποίο απαντά με το χρόνο παράδοσης, πόση ώρα δηλαδή θα κάνει το φαγητό ή ο καφές για να βρεθεί έξω από την... πόρτα.

Παραγγείλτε λοιπόν σε 1 λεπτό, αξιολογήστε τα καταστήματα, δηλώστε τα αγαπημένα σας και θα γνωρίσετε σύντομα τις τυχερές πεινάτες και τους πολλούς διαγωνισμούς του e-food.

Για να παραγγείλετε online από το e-food στη Χίο, πατήστε εδώ.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.