Το e-food είναι πλέον και στη Χίο και έρχεται με σεβασμό και επαγγελματισμό προς τα καταστήματα εστίασης! Πρωταρχικός στόχος του e-food είναι όσοι γνωρίζουν και έχουν χρησιμοποιήσει το e-food να μπορούν να παραγγέλνουν από αυτό και στα νησιά του Βορείου Αιγαίου αλλά και όσοι δεν έχει τύχει να παραγγείλουν, να μπορέσουν να δοκιμάσουν την εμπειρία online παραγγελίας μέσω του e-food και να γνωρίσουν τις δυνατότητες που προσφέρει.

Αυτή τη στιγμή το E-food είναι το μεγαλύτερο site online food delivery στην Ελλάδα: εκτελεί 1.500.000 παραγγελίες το μήνα, γεγονός που το τοποθετεί στα κορυφαία sites στο ευρύτερο πεδίο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Η διαδικασία της παραγγελίας είναι πολύ απλή: μέσα από τον υπολογιστή ή την εφαρμογή για κινητά και tablets, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει κάποιο από τα περίπου 6.000 καταστήματα σε περισσότερες από 50 πόλεις, με τα οποία συνεργάζεται η εταιρεία.

Από την στιγμή που θα εισάγει τη διεύθυνσή του, ενημερώνεται για τα καταστήματα από τα οποία μπορεί να παραγγείλει το φαγητό του. Ταυτόχρονα, υπάρχουν τριάντα διαφορετικές κουζίνες από τις οποίες μπορεί να επιλέξει, ενώ ενημερώνεται και για τις τρέχουσες προσφορές.

Μόλις γίνει η παραγγελία, ενημερώνεται το εστιατόριο, το οποίο απαντά με το χρόνο παράδοσης, πόση ώρα δηλαδή θα κάνει το φαγητό ή ο καφές για να βρεθεί έξω από την... πόρτα.

Παραγγείλτε λοιπόν σε 1 λεπτό, αξιολογήστε τα καταστήματα, δηλώστε τα αγαπημένα σας και θα γνωρίσετε σύντομα τις τυχερές πεινάτες και τους πολλούς διαγωνισμούς του e-food.

Για να παραγγείλετε online από το e-food στη Χίο, πατήστε εδώ.

Από τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως τη Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018. Είναι μία ευκαιρία για τους καταναλωτές ώστε να αγοράσουν σε μειωμένες τιμές και να στηρίξουν τη τοπική αγορά και οικονομία.

Στη περίοδο των εκπτώσεων, οι επιχειρήσεις αναγράφουν την αρχική τιμή και την τελική τιμή των αγαθών που πωλούνται μετά την έκπτωση, ενώ δύναται να αναγράφουν και το ποσοστό της έκπτωσης.

του Μίλτου Καραβά (Chios Startup)

Τι είναι ο GDPR και τι πρέ­πει να κά­νου­με στις ιστο­σε­λί­δες μας για να εί­μα­στε, σύμ­φω­να με τον νόμο, συμ­μορ­φω­μέ­νοι και να αποφύγουμε τα υπέ­ρο­γκα πρό­στι­μα σε πε­ρί­πτω­ση ελέγχου ή για πα­ρά­δειγ­μα μιας κα­ταγ­γε­λί­ας;

Παράλληλα με την αύξηση του ορίου των χρημάτων που θα μπορούν να «σηκώσουν» οι πολίτες από τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 και το οποίο θα φθάνει τις 5.000 ευρώ το μήνα ανά τράπεζα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, υπάρχουν σκέψεις να χαμηλώσει το όριο των συναλλαγών που μπορούν να γίνονται με μετρητά!

Οι αρχές έχουν διαπιστώσει ότι από τις 650.000 επιχειρήσεις που έχουν POS, περίπου το 30% αυτών δεν το χρησιμοποιεί. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζονται και άλλα μέτρα για να επεκτείνει τη χρήση πλαστικού χρήματος αλλά κυρίως να περιορίσει τη φοροδιαφυγή μέσω της μη έκδοσης αποδείξεων. Μέτρα που εξετάζονται αποτελούν τα εξής :

Πρόσκληση τοπικών παραγωγικών επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα σε διαδικασία διαβούλευσης για την ανάδειξη και επιλογή των 2 κλαδικών clusters μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα πλαίσια του Έργου Go Brand (Interreg).

Καλούνται οι τοπικές παραγωγικές επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε κλαδικό cluster στα πλαίσια του Έργου Go Brand στο οποίο συμμετέχει το Επιμελητήριο Χίου να προσέλθουν σε συνάντηση εργασίας την Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 13:30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Χίου.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.