Αρθρογραφείτε σχετικά με την επιχειρηματικότητα ή την απασχόληση; Ασχολείστε με το χώρο της εκπαίδευσης; Εχετε γνώσεις σχετικά με τα εργασιακά; Στείλτε μας τα προσωπικά σας άρθρα, και το site μας θα τα δημοσιεύσει αυτούσια.

Σύνταξη και Δημοσίευση Αρθρων στο Chiosergasia

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στο Chiosergasia.gr είναι συγκεκριμένων θεματικών ενοτήτων!

Απαραίτητη προϋπόθεση για να δημοσιευθεί το άρθρο κάποιου αναγνώστη είναι να αποτελεί πρωτότυπο κείμενο και να υπάγεται στη θεματολογία του Chiosergasia.gr. 

Τα αναλυτικά άρθρα θα πρέπει να είναι γραμμένα σε υπολογιστή (word), να είναι επαρκώς αναπτυγμένα (τουλάχιστον 500 λέξεις), να έχουν σύντομο αντιπροσωπευτικό τίτλο και να ακολουθούν όλους τους γραμματικούς και συντακτικούς κανόνες.

Θα πρέπει να είναι γραμμένα στα ελληνικά.

Τα δημοσιευμένα άρθρα φέρουν την υπογραφή του συντάκτη.

 

Στείλτε τα άρθρα σας στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε και να δημοσιεύσουμε τα άρθρα σας!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.