Τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Ιουνίου το Εργατικό Κέντρο σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. Βορείου Αιγαίου θα πραγματοποιήσει δύο(2) εκδηλώσεις σχετικές με τις νέες εξελίξεις στο ασφαλιστικό σύστημα και τις εργασιακές σχέσεις.

Τη Δευτέρα στις 18:30 στο Εργατικό Κέντρο θα συζητηθούν οι νέες εξελίξεις στο ασφαλιστικό και τις εργασιακές σχέσεις ενώ την Τρίτη από τις 11:00-16:00 νομικοί του Ι.Ν.Ε/Γ.Σ.Ε.Ε θα απαντούν σε προβλήματα και απορίες των παρευρισκομένων σχετικά με τη θεμελίωση του δικαιώματος σύνταξης, σύνταξης χηρείας, τις συμβάσεις και τα εργασιακά δικαιώματα.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν ερωτήσεις θα πρέπει να γνωρίζουν το συνολικό αριθμό των ενσήμων τους, την ημερομηνία έναρξης της ασφάλισης τους και το είδος των ενσήμων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους του Εργατικού Κέντρου στο τηλ: 2271023550

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.