To πρόγραμμα της Lidl Ελλάς που συνδυάζει δουλειά και εκπαίδευση, εξειδίκευση στην Ελλάδα και το εξωτερικό και προοπτικές εξέλιξης χωρίς όρια. To Lidl UP είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα International Trainee της Lidl Ελλάς, που συνδυάζει δουλειά και εκπαίδευση, εξειδίκευση στην Ελλάδα και το εξωτερικό και προοπτικές εξέλιξης χωρίς όρια, με μισθό από 1.920€ από την πρώτη μέρα εκπαίδευσης.

H πρωτοποριακή δομή του προγράμματος εξασφαλίζει ότι μέσα στους 18 μήνες της διάρκειάς του, κάθε International Trainee θα λάβει όλα τα εφόδια, τις γνώσεις και τις εμπειρίες ώστε με την ολοκλήρωσή του να αναλάβει μια θέση ευθύνης μέσα στην εταιρεία. Η εκπαίδευση είναι πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εκάστοτε θέσης και προετοιμάζει τους trainees για τον μελλοντικό τους ρόλο, τον οποίο γνωρίζουν από την πρώτη κιόλας μέρα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 φάσεις. Τους 2 πρώτους μήνες οι trainees θα περάσουν από διαφορετικές θέσεις σε καταστήματα και Logistics Centers ώστε να γνωρίσουν καλύτερα τη Lidl Ελλάς. Τους επόμενους 10 μήνες αναλαμβάνουν τα πρώτα projects ανάλογα με τον τομέα που βρίσκονται, με την υποστήριξη των ομάδων, οι οποίες τους καθοδηγούν σε όλα τα βήματά τους. Τους τελευταίους 6 μήνες το πρόγραμμα συνεχίζεται στο εξωτερικό. Εκεί κάθε trainee θα εργαστεί στον αντίστοιχο τομέα, ώστε να φέρει πίσω νέες ιδέες και πολλές εμπειρίες στην ομάδα της Lidl Ελλάς.

Το Lidl UP ξεκίνησε από ένα όραμα, το όραμά της Lidl Ελλάς να στηρίζει την αγορά εργασίας με πράξεις και να δώσει χώρο σε νέους και νέες αποφοίτους, που έχουν όλη τη θεωρητική γνώση και κατάρτιση, και πάνω από όλα τη θέληση να κάνουν πράξη τα όνειρά τους παρέα με την πιο δυναμική ομάδα στο Retail, το #teamLidl.

Οι ανοιχτές θέσεις αυτήν την περίοδο αφορούν στα αντικείμενα Logistics, Supply Chain και Sales.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ.